Blog


 

Invata sa realizezi faimoasa impletitura "FishTail Francez"!

10.08.2015
Printre numeroasele tendinte de hair-style remarcate in sezonul cald, impletiturile se inscriu in tiparele unui trend nemuritor, sunt originale si ofera oricarui look un aer romantic si ultrafeminin.
Ne-am gandit ca ar fi dragut daca v-am putea invata sa realizati singurele acest minunat hairstyle!
Asadar, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi: Incepeti prin a va peria parul bine, prin a trasa o carare laterala si a selecta din breton doua suvite egale, pe care le veti indrepta pe partea pe care doriti directionat fishtail-ul.
Primul pas este sa adaugati o suvita subtire din partea stanga pe care o directionati deasupra, in partea dreapta si imediat dupa, mai adaugati o suvita subtire de pe cap directionata tot deasupra, de la stanga, la dreapta. Pe partea dreapta, repetati procedura invers: din partea dreapta adaugati o suvita subtire directionata deasupra, spre stanga si imediat dupa, tot din partea dreapta, o suvita subtire de pe cap pe care o veti directiona tot spre stanga. Continuati in acest fel pana cand ati cuprins tot parul din partea superioara a capului,in impletitura. Ajunsa pe partea inferioara a parului, impartiti parul in doua parti egale. Din partea stanga lateral luati o suvita subtire pe care o directionati deasupra, in partea dreapta. Din partea dreapta lateral luati o suvita subtire pe care o directionati deasupra, in partea stanga. Repetati pasii, pastrand consecutivitatea directiilor din stanga spre dreapta, din dreapta, spre stanga. Continuati sa lucrati pe lungimea suvitelor, pana la strangerea intregului par intr-un elastic (transparent, de preferat). Pentru un look summerish si usor neglijent, largiti fishtail-ul, tragand de suvitele laterale.
Odata deprinsa tehnica de coafare, tine de inventivitatea voastra sa abordati diverse modalitati de purtare a acestui hairstyle menit sa faca senzatie in acest sezon!