Blog


 

Am lansat aplicatia mobila Saloanele Magic!

15.11.2017
Dragii nostri, am lansat special pentru voi aplicatia gratuita Saloanele Magic, disponibila atat in Google Play, cat si in App Store!

Cu ajutorul aplicatiei mobile, puteti fi la curent in permanenta cu punctele de fidelitate. Colegele noastre din salon va vor ajuta sa va autentificati cu ajutorul codului unic de inregistrare.

Veti primi oferte personalizate si noutati si astfel, va veti putea programa rapid, pentru a fi siguri ca nu va scapa nicio promotie!

Daca doriti inspiratie pentru urmatoarea coafura, manichiura, make-up, va invitam sa vizualizati galeria inspirationala cu schimbari de look realizate de specialistii nostri!

De asemenea, puteti observa si aprecia ce echipa mare si frumoasa avem, puteti vedea fotografii din saloanele noastre, sau puteti vizualiza filmuletele noastre.

Aveti acces la preturile tuturor serviciilor noastre, la adresele saloanelor si la paginile de retele de socializare!

In curand, vor fi disponibile noi functionalitati, precum: programarea in timp real, direct din aplicatie si vom lansa si un super - concurs, in care, odata inscrisi, puteti castiga o excursie de vis, cu toate taxele incluse, in Statele Unite ale Americii!

Fiti cu ochii pe noi si descarcati chiar acum aplicatia Saloanele Magic!

Descarca de pe Google Play: https://goo.gl/3SYDpK
Descarca de pe App Store: https://goo.gl/pjPqU9

Fiti la un click distanta de salonul vostru preferat!