Blog


 

Saloanele Magic va dezvaluie 9 secrete de frumusete care va vor face viata mai usoara!

25.01.2016
1. Ochi mai mari? Este posibil!
Creionul alb este o adevarata comoara, daca ai ochii mici si vrei sa ii faci sa para mai mari.
Spre deosebire de creionul negru, care intuneca foarte tare si micsoreaza, cel alb aplicat pe linia interna a ochilor, ii mareste si ofera privirii o stralucire aparte!

2. Rimel folosit? Nu il arunca! Foloseste-l inteligent!
Periutele de rimel se pot folosi in numeroase moduri: pentru separarea genelor, pentru vopsirea si perierea sprancenelor, pentru exfolierea buzelor sau pentru mascarea radacinilor crescute
ale parului.

3. Scotchul care promite un make-up perfect!
Nu te-ai fi putut gandi niciodata ca banda adeziva te va ajuta in procesul de make-up?
Pozitioneaza o banda de scotch in coltul exterior al ochilor, usor pe diagonala. Aceasta iti va permite o precizie maxima pentru obtinerea unui machiaj perfect!

4. Refoloseste lingurile de plastic!
Da-i un alt scop lingurei de plastic! Foloseste-o pentru a aplica usor mascara pe genele de jos, fara a te mazgali pe toata fata!

5. Resusciteaza rimelul uscat!
Ti s-a uscat rimelul si are o consistenta prea groasa? Adauga cateva picaturi de ochi in recipient, agita-l bine si roteste de cateva ori periuta in interior inainte de utilizare.Ta-dam! Acum, rimelul tau va fi ca nou!

6. Linie de tus perfecta?
Pentru o forma perfecta de cat-eyes, foloseste-te de o lingura! Iti garantam un rezultat MAGIC!

7. Gene arcuite pentru mai mult timp
Genele intoarse iti intensifica privirea si ofera impresia de ochi mai mari, asadar, pentru unele dinre noi, ondularea lor este necesara. Pentru ca efectul sa fie de durata, incalzeste ondulatorul de gene, timp de cateva secunde, cu uscatorul de par, pentru a obtine o actiune similara cu cea a ondulatorului de par.Aplicarea rimelului se va face dupa acest procedeu.

8. Efect de gene false
Ai incercat de nenumarate ori tot felul de rimeluri care promit volum si lungime, dar mereu ai fost dezamagita de rezultate? Iti vom dezvalui un truc neconventional, care te va ajuta sa obtii gene de vis! Ai nevoie este de un rimel si de o pudra translucida (este foarte buna si pudra de bebelusi)!
 Aplica pudra pe gene cu ajutorul unui betisor de urechi, insistand pe varfurile acestora.Ulterior. aplica rimelul, in doua straturi. Astfel, te vei bucura de gene perfecte, naturale, fara a mai fi necesar sa aplici genele false!

9. Magicul truc al creionului kohl
In mod normal, un creion dermatograf trebuie sa fie moale ca sa il poti aplica usor pe pielea sensibila a ochilor. Pentru a-i schimba textura, a-i creste rezistenta si a-l dezinfecta, incearca acest truc simplu: plimba varful acestuia prin flacara unei brichete.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi, va asteptam in cadrul saloanelor noastre, unde puteti rasfoi revista Magic Beauty Magazine!

Sursa foto: Pinterest