Blog


 

Magic Militari Residence: un concept nou, 2-in-1!

5.01.2022
Din 24 februarie, prima locatie Magic care gazduieste ambele concepte - Magic Salon si Magic Man se deschide in Militari Residence. Intr-un spatiu generos, clientii sunt asteptati cu oferte wow, cadouri si, mai ales, cu servicii complete pentru intreaga familie!
Magic Militari Residence este salonul cu numarul 20 al lantului Magic, situat intr-un cartier foarte dezvoltat, un oras in oras. "Suntem foarte entuziasmati sa testam functionalitatea unui concept nou ca  dispunere intr-un spatiu generos de 130 mp, intr-o comunitate valoroasa, formata din familii tinere" spune ownerul Dragos Muller.
Magic Militari Residence include in premiera ambele concepte - Magic Salon si Magic Man, oferind servicii complete pentru ambele sexe. Este localizat in interiorul cartierului, cu acces stradal si va reprezenta mai mult decat un simplu salon, o oaza de relaxare si o mutare benefica pentru rezidentii Militari Residence, aducand plus valoare cartierului. Salonul vine totodata si in intampinarea clientilor din cartierul Militari, care pana in prezent accesau serviciile Magic Militari - Bd Iuliu Maniu.
Speram ca vei fi alaturi de noi, ca si pana acum!