Blog


 

Cum reuseste un post de radio intern sa conecteze oameni?

9.12.2021
Sunt aproape 15 ani de cand ne-am obisnuit clientii ca ne place sa facem lucrurile diferit! Si sunt cateva lucruri care fac din Magic ceea ce este: brandul de incredere, care ofera servicii de calitate la preturi avantajoase, o experienta digitalizata, dar si entertainment. 
Din dorinta de a dezvolta cat mai mult partea de entertainment, in 2019 am adus The Sound of Beauty in toate locatiile noastre, adica radio-ul intern Magic. Acesta este canalul interactiv prin care ne conectam cu clientii si cu colegii nostri, gandit sa intretina atmosfera si sa ofere stari pozitive. De luni pana vineri, intre orele 9:00-18.00, in saloanele Magic nu vei auzi un sunet de fundal imperceptibil, ci vei asculta muzica buna si o voce calda care te insoteste pe tot parcursul vizitei in salon.
Timpul trece altfel cand te distrezi, iar MC-ul nostru Laurian se ocupa sa creeze cea mai buna atmosfera in timpul unei sesiuni de rasfat. Magic Radio devine din ce in ce mai bun in fiecare an, cu participarea oamenilor din ecosistemul Magic - clienti si angajati, mereu antrenati in activitati distractive, de interconectare si pline de recompense: concursuri zilnice cu premii, horoscop, dedicatii, urari personalizate, anunturi promotionale si in curand, sesiuni de muzica live.
Deci, data viitoare cand ne vizitezi, listen for The Sound of Beauty!