Blog


 

Dermatocosmeticele Doctor Fiterman, o veste buna pentru clientii Magic!

23.07.2021
Pasiunea, daruirea si perseverenta transforma visele in realitate.
Este motto-ul dupa care compania Fiterman Pharma s-a ghidat in permanenta in cei peste 26 de ani de activitate si ceea ce ne-a convins sa dam startul unui nou parteneriat care imbogateste oferta de produse beauty la dispozitia clientilor nostri, atat in locatiile Magic Salon, cat si in shop-ul online magicmagazin.ro.
Ceea ce ii face remarcabili si remarcati pe piata dermatocosmeticelor de calitate - echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala care a creat, dezvoltat si produs peste 150 de produse ce acopera 15 arii terapeutice, avand mereu in minte nevoile consumatorilor.
Sub umbrela Doctor Fiterman, compania se adreseaza iubitorilor de dermatocosmetice la cele mai bune preturi, care apreciaza formulele naturale si ingredientele unice testate riguros, prin 3 game - Ideal, Kiss si Cannabis.
Ce aduc nou produsele Ideal? Formula Hydrotensyl Complex cu colagen de origine marina si elastina hidrolizata de origine marina, alaturi de alte ingrediente care actioneaza in sinergie pentru nevoile specifice ale pielii la orice varsta. 
Orice stare de bine iti doresti sa obtii de la ritualul de curatare si ingrijire a pielii, o vei avea cu produsele Kiss! Aromele proaspete si exotice ale gelurilor de dus, lotiunilor si unturilor de corp actioneaza in perfecta armonie cu pielea. Un duet incredibil al ingredientelor bioactive create de natura si selectate dupa principii riguroase - untul de shea si uleiul de cocos asigura pielii un echilibru lipidic optim si un confort superior.
Uleiul de cannabis, ingredientul care se bucura de o mare popularitate in industria cosmetica, datorita proprietatilor sale intens hidratante si a compozitiei bogate in vitamine si acizi grasi Omega este numitorul comun al produselor din gama Cannabis. Produsele au un efect antioxidant puternic si reduc efectele negative provocate de radicalii liberi, in timp ce acizii grasi stimuleaza sinteza de elastina si colagen, regleaza balanta hidrolipidica a pielii, favorizand astfel procesele de reinnoire celulara si crestere a fermitatii pielii. Gama Cannabis contine si molecule de nano acid hialuronic, cu structura si dimensiuni silimare celor prezente natural in piele pentru un efect unic de netezire si umplere a ridurilor.

Toate aceste produse sunt disponibile la un click distanta si in toata reteaua Magic, pentru zecile de mii de clienti in cautarea calitatii, diversitatii si a unei experiente diferite de beauty.

Magic - A different experience!