Blog


 

Serviciile NOI de micropigmentare iti accentueaza frumusetea!

25.05.2021
Cand nu mai poti obtine prin pensat rezultatul dorit sau sprancenele tale sunt in mod natural foarte subtiri, poti apela la micropigmentare pentru a-ti accentua trasaturile. Buzele si conturul superior al ochilor primesc cu ajutorul aceleiasi proceduri o intensificare discreta, iar nevoia zilnica de machiaj este eliminata.
La Magic, am introdus noi servicii de micropigmentare, pe care te indemnam sa le incerci!
Micropigmentare sprancene - fir cu fir, powdering sau hibrid - se realizeaza tinand cont de fizionomie, de forma, culoarea si desimea sprancenei, de dorinta clientei. Intregul proces are o durata cuprinsa intre 2 si 3 ore si cuprinde: demachiere, dezinfectare, desen, pensat, pasi urmati bineinteles de micropigmentare. Este ideal ca sprancenele sa aiba un aspect cat mai natural, sa fie nepensate, pentru ca specialistul sa observe exact forma naturala si modul de crestere a sprancenei. Procedura este nedureroasa, in timpul ei simtindu-se doar un mic disconfort, o usoara senzatie de arsura. In functie de tipul de piele si modul de ingrijire dupa procedura, rezultatul dureaza intre 7 luni-1 an, fara ca un retus sa fie necesar. Pentru un rezultat optim, se recomanda limitarea expunerii la soare sau solar, precum si aplicarea constanta a unei creme cu SPF 50.
Corectie sau neutralizare tatuaj vechi sprancene prin micropigmentare - in cazul sprancenelor deja pigmentate, care s-au estompat intr-un mod inestetic, se corecteaza  culorile nenaturale de rosu sau albastru ramase in piele, introducand pigmenti care neutralizeaza aceste culori. Forma este de asemenea, redefinita. Intregul proces are o durata cuprinsa intre 2 si 3 ore si cuprinde: demachiere, dezinfectare, desen, pensat, pasi urmati bineinteles de micropigmentare.
Micropigmentare buze - ofera un efect de marire si volum de 20%-30%, dar si definire. Poate fi de contur, semiplina sau plina, pe intreaga suprafata a buzelor. Se realizeaza un retus al culorii naturale foarte delicat sau cu efect mai intens, in functie de stilul fiecarei femei. Pigmentii folositi au tonuri de rosu, roz, oranj, in functie de tonalitatea pielii si aspectul natural al buzei. Intregul proces are o durata cuprinsa intre 2 si 3. In functie de tipul de piele si modul de ingrijire dupa procedura, rezultatul dureaza intre 7 luni-1 an, fara ca un retus sa fie necesar.
Micropigmentare eyeliner - conturul superior al ochilor se realizeaza prin micropigmentare la radacina genelor, pentru un efect de volum si definire a privirii. Pigmentul negru cu care se traseaza eyelinerul semipermanent face ca privirea sa fie mai vie, iar genele sa para mai lungi, astfel ca machiajul zilnic nu mai este necesar. Eyelinerul se estompeaza progresiv si dureaza intre 1-3 ani.
Toate tehnicile de micropigmentare se realizeaza cu ajutorul unui aparat electric. Pigmentii folositi sunt anorganici, nu contin oxid de fier sau titaniu. Pigmentii anorganici au de obicei o culoare mai putin intensa, cu aspect foarte natural, deci sunt sursa cea mai comuna pentru culorile naturale folosite in micropigmentare. Au o acoperire mai buna, sunt mai opaci si rezista mai bine expunerii la UV.
Pentru a face o programare, acceseaza rubrica "Programari Oriunde" din aplicatia mobila Saloanele Magic sau contacteaza-ne la *3000!