Blog


 

Magic Men - din 17 iunie, o experienta diferita dedicata barbatilor!

14.05.2021
Dupa ani de activitate in domeniul serviciilor de infrumusetare pentru femei, suntem pregatiti pentru o noua provocare! Am creat Magic Men, care inseamna mai mult decat o frizerie, un concept 100% dedicat barbatilor. Vrem sa punem in valoare si sa rafinam toate simbolurile masculinitatii - parul natural (mai des sau mai rar, mai aspru, pe alocuri carunt) mustata, barba, mainile si picioarele puternice si foarte active de-a lungul unei zile, tenul cu o piele mai groasa, care are nevoie de o ingrijire speciala. Vrem sa luam corvoada mersului la programarea pentru tuns si sa o transformam intr-o experienta placuta si diferita, in care primesti mai mult decat o tunsoare, o ingrijire la 360 de grade, iar lookul tau este retusat din partea casei. 
La Magic Men, timpul trece mult mai repede! De ce? Pentru ca in timp ce beneficiezi de aceste servicii, primesti si recomandari pentru ingrijirea acasa si ai parte de o conversatie placuta. Te relaxezi cu o cafea, intr-un spatiu urban si asculti o muzica pe gustul tau. Esti inconjurat de barbati la fel ca tine si te simti in largul tau. Per total, esti intr-un mediu perfect masculin in care suntem siguri ca iti va face placere sa revii. 
Suntem pasionati de tehnologie si o folosim deja pentru a aduce experienta clientilor nostri la un alt nivel.
Suntem hotarati sa iti oferim servicii de cea mai buna calitate, dar si sa fim operativi, incat sa nu te facem sa iti pierzi timpul. 
Calitatea si experienta ne recomanda, asa ca ne-am propus sa fim acel loc nou din oras de care vorbeste toata lumea!