Blog


 

Incearca noile terapii corective Bruno Vassari!

11.05.2021
Super veste! La MAGIC, am completat grila de tratamente cosmetice cu terapii corective Bruno Vassari. Asa ca pana la urmatoarea vacanta sub soare, ai grija de tenul tau in mod profesional! Noile terapii corective tintesc probleme suparatoare precum acneea, tenul deshidratat, petele pigmentare, ridurile si pierderea fermitatii si te scapa de ele intr-un mod cat se poate de placut: o ora de rasfat, dupa care tenul tau arata excelent!
Adio acnee este un tratament complet dedicat tenului gras, cu imperfectiuni. Decongestioneaza tenul incarcat, curata in profunzime si elibereaza porii, regland excesul de sebum. Ingredientele active previn si trateaza imperfectiunile, matifiaza, purifica, lasand in urma un ten perfect hidratat si echilibrat. Daca este ales cu regularitate, tratamentul imbunatateste conditia pielii, normalizandu-i Ph-ul si rafinandu-i textura in timp.
Ten fara pete este alegerea corecta pentru o piele afectata de petele pigmentare cauzate de varsta sau de soare. Acest tratament inglobeaza un peeling chimic pe baza de acid glycolic, acid salicilic si vitamina C pentru a atenua melasma si a oferi o luminozitate naturala pielii. Cu actiune complementara antioxidanta si anti-ageing, este ideal pentru tenurile terne, lipsite de elasticitate.
Booster de frumusete este acel tratament wow care te face sa stralucesti! Mentinerea hidratarii si protectia impotriva agresiunilor cauzate de mediu, prin stimularea Factorul Natural de Hidratare (NMF) - cele 2 atuuri ale acestui tratament de hidratare intensa, care raspunde perfect nevoilor tenului insetat. Favorizeaza intarzierea aparitiei ridurilor.  Rezultatul – o piele luminoasa, sanatoasa, hidratata, uniforma. 
Un ten de vedeta am numit tratamentul premium bazat pe actiunea acidului hialuronic in concentratie mare, care, in sinergie cu vitaminele si ingredientele umectante creeaza un tratament cu o capacitate puternica de a stimula productia naturala a colagenului din piele, mai ales in cazul tenului matur. Efectul: pielea arata fresh si odihnita, ridurile sunt umplute instantaneu, liniile fine sunt eliminate, conturul este mai neted. 
Contur facial perfect este un must try pentru tenul matur care si-a pierdut fermitatea sau este imbatranit prematur. Un tratament corectiv avansat, ce mizeaza pe ingrediente de origine naturala si acizi din plante - feluric si vitamina C pentru a retine hidratarea in profunzimea pielii. Tratamentul redefineste fermitatea ovalului facial si umple liniile fine, ofera luminozitate, tonus si o stralucire sanatoasa pielii.
Afla mai multe detalii de la departamentul de cosmetica si incearca-le pe cele care ti se potrivesc!