Blog


 

De ce sa alegi epilarea definitiva cu laserul Dioda?

11.05.2021
Pentru femeia moderna si foarte activa, care pretuieste timpul sau liber, dar nu vrea sa isi compromita frumusetea, tehnologia vine in ajutor facand mai simple acele servicii cosmetice necesare. Un exemplu excelent: epilarea definitiva cu laser. Dar cum sa alegi serviciul cel mai potrivit de epilare definitiva? Daca te astepti la rezultate rapide si eficienta ridicata, fara disconfort, atunci alege epilarea cu laserul Dioda la Magic. Sa obtii o piele fina ca de bebelus este mai usor ca oricand!
Vrei sa stii cum functioneaza laserul Dioda? Acesta foloseste principiul fototermolizei selective pentru a detecta foliculul pilos. Actioneaza asupra firului de par si il incalzeste selectiv pana la distrugere, fara a afecta si pielea. Laserul are inglobat si un sistem de racire care face tratamentul mult mai confortabil si mai putin dureros. Deoarece este o tehnologie de ultima generatie, ofera rezultate si in cazul firelor subtiri, deschise la culoare, iar pe termen lung, tratamentul nu are doar un rol estetic, ci sustine si sanatatea pielii, previne iritatiile si firele de par crescute sub piele.
Care sunt pasii de parcurs inainte de tratament? Atunci cand te gandesti sa incepi sedintele de epilare definitiva, trebuie sa renunti complet la ceara, urmand sa folosesti lama de ras cu o luna inainte de procedura. Chiar inainte de prima sedinta, pregatirea consta in efectuarea epilatului cu lama acasa, cu 3 ore inainte pentru un fir de par negru si cu 6 ore inainte, pentru un fir mai deschis. Daca esti prietena cu soarele si adori sa stai la plaja in sezonul cald, nicio grija! Pentru epilarea definitiva cu laser nu exista reactii adverse asociate cu soarele. Poti sa incepi sedintele la 4-7 zile dupa expunere, cu mentiunea ca mersul la plaja sau la solar poate fi limitat la scurt timp dupa tratament, urmand recomandarile cosmeticianului.
De cate sedinte vei avea nevoie si de ce? Deoarece parul de pe corp se dezvolta in trei stadii – crestere, repaus si cadere, nu poate fi inlaturat dintr-o singura sesiune de epilare definitiva cu laser. Cu rezultate tintite si eficienta ridicata, epilarea definitiva realizata cu laserul Dioda necesita un numar de doar 6-10 sedinte, pentru a acoperi toate fazele de crestere a parului. Intervalul intre sedinte este de 45 zile pentru primele 2-3 sedinte, dupa care se mareste la 60 zile pentru urmatoarele sedinte.
Ca in cazul oricarei proceduri, exista si cateva contraindicatii: sarcina, alaptare, boli de piele si antibiotice puternice, asa ca nu uita sa ii comunici specialistului orice ingrijorare. 
Acum esti pregatita sa scapi de parul inestetic o data pentru totdeauna!  In plus, indiferent de zona aleasa,  la Magic te bucuri de un pret avantajos. Te asteptam cu drag in saloane!