Blog


 

Ai 7% discount la tratamentele de par Wella System Professional!

5.03.2018
Un par frumos este, in primul rand, un par sanatos! Pentru ca suntem promotorii unei podoabe capilare perfecte, iti oferim un discount de 7% la cele doua tratamente de par in care se folosesc produse profesionale de la SP Wella Professional:
 
Tratament 100% repair
Reconstruieste instant cheratina parului, oferindu-i mai multa rezistenta si vitalitate pâna la 5 spalari. Formula înnoita RNP este infuzata cu tehnologia Molecular Hair Restructurer si contine aminoacizii esentiali ce reconstruiesc cheratina parului, oferindu-i mai multa rezistenta si vitalitate, pâna la 5 spalari. Este recomandat si pentru fortificarea parului fin si degradat datorita formulei foarte usoare ce nu încarca.
Produse folosite:
SAMPON & MASAJ
Sampoanele SP curata delicat si eficient parul si ofera garantia primului nivel de îngrijire, acoperind nevoile individuale ale parului tau.
Hair-stylistul îti ofera experienta placuta a unei spalari relaxante, folosind tehnica speciala de masaj.
LIQUID HAIR
 Produsul inovator SP LIQUID HAIR patrunde în firul de par si astfel formula cu aminoacizi reconstruieste firul de par la nivel molecular.
FINAL CARE
Se foloseste produsul de ingrijire de final SP PERFECT ENDS  din gama SP Repair, pentru a pregati parul de urmatorul pas, fie ca este tunsoare, fie ca este styling.
Cost Tratament: 49 lei - cu discount: 45,57 lei
 
Tratament Perfect Hair
Tratament profund de regenerare a cheratinei din par cu uleiuri fine si ingrediente atent selectionate continute de Colectia de produse System Professional LuxeOil. Acest tratament intens cu ulei de Argan, Migdale si Jojoba patrunde în structura firului de par, transformându-l din interior si protejându-i cheratina. Acest tratament puternic de transformare luxurianta a parului cu ajutorul ingredientelor pretioase se combina cu Masajul System Professional Intense, oferind astfel o experienta unica.
Produse folosite:
KERATIN PROTECT SHAMPOO
Ofera parului îngrijire si curatare fara sa-l încarce.
RECONSTRUCTIVE ELIXIR
Ulei luxuriant care ofera parului îngrijire si netezire de lunga durata.
KERATIN RESTORE MASK
Reconstruieste structura firului de par si îi îmbunatateste textura, lasându-l moale la atingere.
LIGHT OIL SPRAY Finalizeaza tratamentul System Professional Intense KERATIN RESTORE cu uleiul leave in Light Oil Spray, care protejeaza si ofera un efect vizibil de îngrijire a parului pentru mult timp.
Cost Tratament: 35 lei - cu discount 32,55%.
 
Pentru un par sanatos si fabulos, te asteptam cu drag!

* DISCOUNT VALABIL IN PERIOADA: 5 - 15 Martie, in saloanele Magic Rahova, Pantelimon, Militari, Dr Taberei, Victoriei, Titan, Vitan si Baneasa.