Blog


 

Sase - Sase! Da CHECK-IN si CASTIGA un iPhone 6!

14.08.2015

Sase - Sase! Da-ti CHECK-IN si CASTIGA un iPhone 6!
Cine nu si-ar dori un smartphone de ultima generatie? Intra in concursul MAGIC si poti fi norocosul castigator al unui iPhone 6 sau a altor patru premii magice puse in joc!

Te intrebi cum poti castiga? Ei bine, este foarte usor!

Regulament:
Pentru a intra in concurs, urmeaza acesti pasi:
• Bucura-te de orice serviciu MAGIC, in oricare din cele 8 locatii din Bucuresti: http://saloanelemagic.ro/contact;
• Da check-in in cadrul salonului vizitat;
• Daca nu esti deja fanul nostru, da like paginii noastre de facebook;
• Inscrie-te la receptie, prezentand colegelor noastre parcurgerea pasilor de mai sus.
Premii:
Premiul 1 - un minunat smartphone iPhone 6
Premiul 2 - 150 puncte de fidelitate in contul Magic (in valoare de 150 lei, puncte cu ajutorul carora puteti achita servicii in cadrul Saloanelor Magic)
Premiul 3 - 100 puncte de fidelitate in contul Magic (in valoare de 100 lei, puncte cu ajutorul carora puteti achita servicii in cadrul Saloanelor Magic)
Premiul 4 - 75 puncte de fidelitate in contul Magic (in valoare de 75 lei, puncte cu ajutorul carora puteti achita servicii in cadrul Saloanelor Magic)
Premiul 5 - 50 puncte de fidelitate in contul Magic (in valoare de 50 lei, puncte cu ajutorul carora puteti achita servicii in cadrul Saloanelor Magic)

Concursul se desfasoara in perioada 15 august - 29 septembrie, ora 22:00 (ora la care se poate da ultimul ckeck-in).
Pe data de 30 septembrie, va avea loc: TRAGEREA LA SORTI!
Pe data de 30 Septembrie 2015 va avea loc un eveniment cu ocazia desemnarii castigatorilor!
Acest eveniment se va desfasura in cadrul Salonului Magic Drumul Taberei, iar tragerea la sorti va fi filmata de echipa noastra video!

Numele norocosilor castigatori vor fi afisate pe blogul MAGIC: http://saloanelemagic.ro/blog si pe paginile noastre de Facebook.
Castigatorii vor fi contactati pe data de 30 Septembrie, imediat dupa tragerea la sorti si vor fi invitati la eveniment pentru a-si ridica premiul.
Spotul video va fi publicat in prima parte a lunii octombrie atat pe site-ul nostru, cat si pe paginile noastre de Facebook.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa cititi regulamentul oficial al concursului, disponibil in cadrul acestei postari, in galeria foto.

Va dorim mult succes!!