Blog


 

Un nou Salon Magic mai aproape de tine - Drumul Taberei

22.05.2015
Suntem foarte incantati sa va anuntam ca pe data de 14 Mai 2015, am deschis cel de-al saptelea Salon de Infrumusetare Magic, in zona Drumul Taberei.
Locatia este foarte buna, acesta aflandu-se pe Str Brasov, numarul 24, aproape de intersectia dintre Parcul Drumul Taberei, Auchan si Mc Donald's.

Saloanele Magic sunt deschise de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00-22:00.
Pentru programari, este necesar sa ne contactati pe numarul de telefon gratuit: *3000, apasand tasta 7.

De la intrarea in salon, veti remarca designul modern si personalul deosebit de amabil.
Punem mare accent pe profesionalism si pe calitatea serviciilor, asadar tot personalul nostru este frecvent instruit de cei mai buni traineri din domeniile hair-style, manichiura si cosmetica.
Acestia sunt prezenti in salon aproximativ zilnic, pentru a se asigura ca angajatii ating cele mai inalte standarde.

Lucram cu produse profesionale de la Keune, Melkior si Thalion, iar acestea pot fi achizitionate la preturi de furnizor!

In acest loc MAGIC, avem disponibila si epilarea definitiva IPL, la preturi deosebit de avantajoase.

Acesta este cel mai spatios salon MAGIC: pe langa open space-ul de manichiura, pedichiura si coafor, avem trei camere de cosmetica si doua camere de cursuri (academia de frumusete 1, in care vor avea loc cursurile teoretice si academia de frumusete 2, in care se vor desfasura cursurile practice).

Vrem sa fim cat mai aproape de clientii nostri, asadar, nu ne vom opri aici. Pana la sfarsitul acestui an, planuim sa mai deschidem alte doua saloane, in alte doua zone ale capitalei, astfel incat sa fim cat mai accesibili pentru voi.

Va asteptam cu drag sa savurati o cafea in timp ce profesionistii nostri se vor asigura ca veti straluci de frumusete! Pana atunci, va lasam sa vizionati cateva poze de la deschidere!