Blog


 

Doua motive de sarbatoare pe 10 Octombrie! Facem cinste cu discounturi MAGICE!

5.10.2017
Dragii nostri, hai sa ne strangem cu mic si mare, marti, pe 10.10.2017 este mare sarbatoare!

Este ziua de nastere a managerului nostru, Denisa Nistor, si cu aceasta ocazie, vom deschide si ceeel mai mare si frumos Salon Magic: Magic Salon Vitan (situat pe Calea Vitan, Numarul 8A)!!
Ii oferim acest cadou, cu "fundita" cu tot! Denisa va taia panglica la ora 10:00, si va va astepta cu bratele/ portile deschise!!

Pentru ca suntem foarte fericiti si vrem sa sarbatorim ca atare aceasta zi speciala, alaturi de voi, clientii prietenii nostri, va facem cinste cu un discount de 50% la toate serviciile efectuate in aceasta zi!!

Va garantam o zi minunata, colorata cu baloane, animata de oameni pasionati, care de abia asteapta sa isi faca noi prieteni si sa transforme dorintele de beauty in realitate, de multe surprize si de schimbari de look pline de magie!
Hai sa scriem impreuna prima fila a povestii acestui nou salon!

Programati-va de pe acum, pe numarul de telefon *3000, tastand 12.

Discounturile continua si in zilele urmatoare, asadar, daca nu aveti cum sa ajungeti in prima zi, in perioada 11-20 Octombrie, va oferim un discount de 30% la toate serviciile!
Ce sa mai, suntem plini de surprize, cum altfel, decat MAGICE!

[Later Edit: 
A fost un eveniment plin de culoare, cu adevarat Magic! Am incercat sa surprindem in imagini si in clipuri video cat mai mult, pentru a vedea si voi, cei care nu ati reusit sa ajungeti, toata atmosfera de sarbatoare. Va invitam sa vizualizati galeria foto si clipul de la deschidere: https://www.youtube.com/watch?v=auA0ik7yfVc.
Nu uitati sa dati subscribe canalului nostru de YouTube! ]
 
Va asteptam cu mare MARE drag in noua noastra locatie!!