//$(window).keyup(function(e){ // if(e.keyCode == 44){ // copyToClipboard(); // } //});

Blog


 

Accepta provocarea Magic Selfie si castiga 5 puncte!

18.10.2016
O schimbare de look este intotdeauna o idee buna! Pentru ca stim ca sunteti de acord cu aceasta afirmatie, va provocam sa postati pe Facebook un selfie cu noul look, alaturi de tag (mentiune) sau Check In catre pagina noastra oficiala de Facebook: @Magic Salon (Saloanele Magic Bucuresti) si noi va rasplatim cu 5 puncte de fidelitate (5 lei), in contul vostru de client!

Ce trebuie sa faci mai exact?
  • Fa-ti un selfie cu noul look (culoare/ tunsoare/ manichiura/ pensat/ machiaj/ extensii gene samd);
  • Posteaza-l pe pagina ta de Facebook, alaturi de tag (mentiune) sau Check-In catre pagina noastra oficiala de Facebook [In comentariul fotografiei este necesar sa scrii: @Magic Salon (Saloanele Magic Bucuresti) ];
  • Arata fotografia la receptie, iar colegele noastre iti vor transfera in contul de client 5 puncte de fidelitate. Acestea pot fi folosite incepand cu urmatoarea ta vizita pe la noi!
 
* campanie valabila clientilor care achizitioneaza servicii de minim 100 lei.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa cititi regulamentul oficial al campaniei:

Regulament de desf??urare a campaniei
Provocarea Magic Selfie
 
Art 1. Organizatorul
 
Organizatorul este compania SC Magic Smart Grup SRL, cu sediul în Bucuresti, Str. Serg. Nutu Ion nr.27 sect 5 Bucuresti, înregistrat? la Registrul Comer?ului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999.
 
Art 2. Participanti

In campania Provocarea Magic Selfie se poate inscrie orice persoana care achizitioneaza servicii de infrumusetare de minim 100 lei din locatia Organizatorului.
 
Art 3. Locatii
 
Programul este valabil doar in cadrul locatiei Organizatorului: Magic Salon Berceni, Magic Salon Rahova, Magic Salon Dristor, Magic Salon Militari, Magic Salon Otopeni, Magic Salon Drumul Taberei, Magic Salon VictorieI, Magic Salon Titan.
 
Art 4. Campanie
Campania se adreseaza exclusiv persoanelor prevazute in articolul 2.
In perioada alocata campaniei, participantii se pot inscrie prin parcurgerea urmatorilor pasi:
  • in primul rand, este necesar ca Participantul sa beneficieze de servicii de minim 100 lei in cadrul locatiei Organizatorului;
  • Participantul trebuie sa isi faca Selfie cu noul look, sa posteze fotografia pe profilul personal de Facebook, alaturi de  tag (mentiune) sau Check-In catre pagina noastra oficiala de Facebook [pentrua  da tag, in comentariul fotografiei este necesar sa scrie: @Magic Salon (Saloanele Magic Bucuresti) ] si sa se inscrie la receptie, aratand Organizatorului parcurgerea tuturor pasilor.
  • Participantul va primi automat 5 puncte de fidelitate (5 lei) in contul de client
  • Punctele de fidelitate pot fi folosite la urmatoarele vizite, Participantul putand achita servicii de infrumusetare.

Art. 5 Durata
Perioada valabilitatii programului de fidelitate este nelimitata, incepand cu data de 17.11.2016.


Art. 6 Conditii de validitate
Pentru a beneficia de avantajele programului campaniei "Provocarea Magic Selfie", Participantul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
a) Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile de la Art. 2
b) Punctele de fidelitate au perioada de valabilitate nelimitata.
Pentru a afla numarul total al punctelor de fidelitate din cont, Participantul poate intreba la receptie sau poate contacta Organizatorul pe numarul de telefon 021.9870, tasta 0.


Art. 8 – Alte Clauze
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei programului campaniei "Provocarea Magic Selfie",  fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.saloanelemagic.ro.
Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail: marketing@saloanelemagic.ro.
Prezentul Regulament  este pus gratuit la dispozitia clientilor la cererea acestora in salon.