Blog


 

Doneaza frumusete prin campania "Vieti Impletite"! Alege tunsoarea Brave-Cut!

15.01.2016
Cea mai in voga tunsoare a acestui sezon este "Brave Cut"!
Ce inseamna mai exact acest nou concept? 
Brave Cut este tunsoarea celor care doresc sa doneze minim 15 cm din par, pentru realizarea de peruci, in beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer.
Din pacate, in Romania, 1 din 6 femei este diagnosticata cu cancer de san in fiecare an si tratamentele la care sunt supuse femeile cu acest diagnostic, determina pierderea parului si conduc la scaderea increderii in sine a pacientei oncologice. O peruca de par natural devine o necesitate, intr-o perioada delicata a vietii acestor femei, insa si aici se ridica o problema: perucile din par natural sunt destul de costisitoare.
Alatura-te campaniei VIETI IMPLETITE, campanie realizata de Fundatia Renasterea, si fa o donatie pentru o cauza nobila: crearea de peruci din par natural pentru femeile diagnosticate cu cancer.
Va asteptam cu drag, in toate cele 8 locatii din Bucuresti, pentru a dona frumusete celor care au cu adevarat nevoie de ajutor!
Luni si marti, in intervalul orar 10-16, puteti avea un Brave Cut gratuit (acesta include: Spalat, Tuns si Coafat). Aceasta oferta este valabila pentru 2 persoane / locatie Magic/ zi, care doresc sa doneze minim 15 cm de par.
Pentru programari, este necesar sa ne contactati pe numarul de telefon: 021.9870 / *9870.
Pentru a incuraja aceasta initiativa, colegele noastre va vor realiza cateva fotografii, pentru a le putea promova pe pagina oficiala de Facebook atat noi (www.facebook.com/magicsalon.ro), cat si Fundatia Renasterea. Astfel, va vom cere sa completati o declaratie in care este necesar sa va exprimati acordul de a va folsi fotografiile in scopul mentionat in cele de mai sus.
 
Mai multe informatii despre campania VIETI IMPLETITE, puteti citi pe website-ul Fundatiei Renasterea: https://comunitate.fundatiarenasterea.ro sau pe Facebook-ul lor: https://www.facebook.com/FundatiaRenasterea

Campania BraveCut va dura pana pe data de 12 MAI 2016.
Puteti dona parul si dupa aceasta perioada, insa veti achita pretul serviciilor. Vom ramane in stransa legatura cu aceasta fundatie si le vom trimite in continuare coditele voastre!