Blog


 

Ghidul extensiilor de par MAGICe

19.10.2015
Daca visezi la un par lung, precum cel al lui Rapunzel , nu este necesar sa astepti ani de zile ca sa iti creasca!
Extensiile din par natural pot face minuni atat in cazul in care doresti un par cu mai mult volum sau mai lung, cat si in cazul in care doresti sa maschezi, pana la refacere, un par rarit sau degradat.
La Saloanele Magic, hair-stylistii nostri iti pot indeplini visul de a avea un par fabulos, in doar cateva minute!
Extensiile noastre sunt de mai multe tipuri:
 
Extensii tip banda (tape-on)
Acestea se monteaza cu ajutorul unor benzi adezive, transparente.
Se aplica usor, in circa 45 - 60 min si sunt foarte confortabile.
In functie de ritmul de crestere al parului, este necesar sa ne vizitezi o data la 6-8 saptamani, pentru o intretinere. In cadrul acesteia, vom reaplica extensiile, pozitionandu-le cat mai aproape de radacina firului de par.
Pret: 799 lei  (Extensii + aplicare extensii);
 
Extensii cu cheratina
Sunt extensii permanente, cu lipire la cald, cheratina avand rolul de a hrani intensiv firul de par.
Acestea rezista 3 luni de zile de la aplicare, insa, in functie de modul in care le ingrijesti, pot rezista si 4 sau 5 luni!
Indepartarea lor se efectueaza tot in cadrul salonului de infrumusetare, cu ajutorul unei solutii speciale.
Pot fi refolosite, fiind necesar sa schimbi doar cheratina.
Pret: 1400 lei (extensii + aplicare extensii);
 
Extensii micro-ring
Sunt flexibile si usor de aplicat/eliminat (se monteaza cu ajutorul unui cleste special). Sunt micute, iar odata aplicate, au o rezistenta de  3-4 luni. Ca si in cazurile de mai sus, pot fi refolosite.
Pret: 1400 lei (Extensii + aplicare extensii);

Extensii clip-on
Acestea sunt, fara doar si poate, cea mai simpla alegere pentru o schimbare de look rapida. Pot fi aplicate si indepartate oricand doresti,  si vei avea astfel libertatea de a-ti schimba look-ul in fiecare zi!
Pret: 650 lei (Extensii + aplicare extensii).
 
Extensiile noastre din par natural sunt disponibile intr-o paleta vasta de culori, iar in cazul in care nu le gasesti in nuanta exacta a parului tau, se pot vopsi ulterior.
Lungimile disponibile: 55 cm si 65 cm.
Odata hotarata asupra tipului, lungimii si culorii, le poti comanda din cadrul oricarui salon Magic, achitand un avans de minim 100 lei. Acestea vor ajunge in salon in circa 24-48 ore, moment in care, specialistii nostri iti vor transforma visul unui par lung, in realitate!
 
De acum inainte te poti bucura de un par lung, bogat  si sanatos, fara a fi necesar sa astepti  ani intregi pentru a ajunge la lungimea de par dorita!

Pentru mai multe detalii, va asteptam cu drag pe la noi sau ne puteti contacta telefonic pe numarul de telefon gratuit: *3000.