Blog


 

50% discount in Noaptea Magica!

9.10.2018
V-am pregatit o mega surpriza si suntem nerabdatori sa v-o impartasim! :D
Cu siguranta ati observat ca de-a lungul timpului am transformat orice mica ocazie, intr-una de mare sarbatoare si ne bucuram cand vedem ca saloanele noastre cresc frumos de la an la an!
De aceasta data, ne-am gandit sa celebram NOAPTEA aniversarea de un an a celui de-al 12-lea salon de-al nostru, Magic Vitan!
Da, ati citit bine! Vom petrece toaaaata noaptea oferindu-va serviciile de infrumusetare preferate la jumatate de pret! :)
 Se spune ca somnul de frumusete este deosebit de important, dar vrem sa inlaturam acest cliseu, de care, sincer, ne-am saturat si sa il reinventam, asa ca va provocam sa va alaturati la NESOMNUL DE FRUMUSETE!
Ce ziceti, dragii nostri? Are you in?

 Vom celebra acest eveniment, rasfatandu-ne cu servicii de infrumusetare la jumatate de pret, intr-o companie deosebita!  Un rasfat de mari proportii este oricand binevenit! :)
Asadar, pentru a fi siguri ca va oferim toaaate detaliile de care aveti nevoie, pentru a da curs acestei mari provocari, va asteptam in noaptea de 19 spre 20 Octombrie in Magic Salon Vitan, de la ora 22:00 pana la 10:00 dimineata, pentru a ne rasfata si a ne bucura de un discount de 50% la toaaate serviciile noastre!
Pentru programari, va rugam sa ne contactati telefonic, pe numarul scurt *3000!
Locurile sunt limitate...iar Noaptea Magica are doar 12 ore!